Politie zet tekstkar en flyers in na dood Tjeerd van Seggeren [UPDATE]

Politie zet tekstkar en flyers in na dood Tjeerd van Seggeren [UPDATE+foto's]
22-08-2017 10:39 | Binnenland | auteur Redactie [FE]

DE WESTEREEN - De politie gaat op grotere schaal getuigen zoeken in het onderzoek naar de gewelddadige dood van de 37-jarige Tjeerd van Seggeren in De Westereen (Friesland). Om zoveel mogelijk mensen te bereiken worden de bezoekers van een muziekfestival benaderd en ook wordt in De Westereen en omgeving huis-aan-huis een flyer bezorgd.

Maandag werden er in Twijzelerheide, Kollum en Kollumerzwaag huis-aan-huis flyers bezorgd en werd met bewoners gesproken. Dinsdag worden flyers in De Westereen verspreid.

Op Facebook zijn oproepen geplaatst en in De Westereen staat een tekstkar met daarop het verzoek aan getuigen om zich te melden. Er werken twintig rechercheurs aan de zaak. Een scenario is dat de man is aangereden, al dan niet bewust.

Op zondagochtend 9 juli 2017 werd in het weiland op de kruising van de Fugelsang en de Bùterwei in de Westereen het levenloze lichaam van de man gevonden. Hij was door een misdrijf om het leven gekomen. Van Seggeren had die avond daarvoor het muziekfestival FreezeForze bezocht.NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,801
Diesel1,499

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden