Tweede Kögel trailer voor Prins Transport Hasselt B.V. met laadklep

Tweede Kögel trailer voor Prins Transport Hasselt B.V. met laadklep
18-08-2017 15:44 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

HASSELT - Kögel Trailers Benelux leverde afgelopen week de tweede nieuwe schuifzeiltrailer aan Prins Transport Hasselt B.V. De tweede werd geleverd met een d’Hollandia onderschuivende laadklep met draagvermogen van 2.000 kg.

De keuze voor Kögel werd gemaakt op basis van stabilteit en kwaliteit van het produkt en uiteraard de daarbij horende juiste prijsverhouding.

Kögel Trailers heeft sinds jaren telkens meer de focus gelegd op continue kwaliteits verbeteringen, en blijft hier de komende jaren op innoveren zodat deze gewaarborgd blijft en zich telkens blijft verbeteren, want kwaliteit is voor Kögel (onderdeel van de Humbaur groep) een magisch woord

Een uitblinkend proces van Kögel Trailer is de conservering door middel van Nano Ceramic KTL coating van chassis en alle andere staal delen, hiermee loopt Kögel Trailers ver voorop en is roestvorming not done.

Oplegger werd geleverd met standaard versterkt chassis, Alcoa Dura Bright velgen, 2 x 7 en 15 polige stekker aansluitingen.

Prins Transport Hasselt B.V. is al meer dan 15 jaar dienstverlener in de transportsector. De hoofdactiviteit van deze onderneming is het transport van zeecontainers met daarnaast huif- en tautliner transporten. Prins Transport Hasselt B.V. regelt uw transport door heel Europa, met een sterke focus op volgende landen, Nederland, Duitsland, Polen, België, Frankrijk en Italië.

Tijdens aflevering van eerste Kögel was Prins Transport Hasselt overtuigd, en gaf meteen de opdracht voor een tweede oplegger, deze wordt uitgevoerd met laadklep.

Oplegger werd door Dirk Boer van Kögel Trailers Benelux afgeleverd aan Jack Prins van Prins Transport Hasselt B.V.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden