Transport Online - Noodbevel van kracht in Bath vanwege vastgelopen containerreus CSCL Jupiter [+foto]

Noodbevel van kracht in Bath vanwege vastgelopen containerreus CSCL Jupiter

Noodbevel van kracht in Bath vanwege vastgelopen containerreus CSCL Jupiter [+foto]
14-08-2017 20:08 | Aanvaringen | auteur Redactie [FE]

BATH - Op de avond van maandag 14 augustus is een noodbevel afgegeven in het plaatsje Bath. De burgemeester van Reimerswaal, Piet Zoon, heeft er begrip voor dat mensen naar het vastgelopen containerschip de CSCL Jupiter komen kijken.Tegelijkertijd vraagt hij er ook begrip voor om niet naar het incident toe te gaan of er nu te blijven. Dit heeft te maken met voorzorgsmaatregelen om de hulpverlening goed te kunnen uitvoeren als het nodig is.

Voor de omgeving van het incident heeft hij eennoodbevel ingesteld en zijn verkeersmaatregelen afgekondigd door de politie. Er geldt eenrichtingsverkeer vanaf de Grensweg - Dumoulinweg - Valckenisseweg - Bathseweg- Schanseweg.

Er geldt op deze wegen een parkeerverbod aan één zijde van deweg. Uitzondering is de Valckenisseweg, de Putkilweg en de Dumoulinweg. Hier geldt een parkeerverbod aan twee zijden. De politie en verkeersregelaars regelen het verkeer daar zodat er een goede doorstroming blijft. U wordt verzocht hun aanwijzingen op te volgen.

Vanaf de parkeerplaats met de kruising Dumoulinweg, Schansweg, Grensweg tot aan de kreek binnendijks aan de Dumoulinweg is ook een noodbevel van kracht.

Er is ook een noodbevel van kracht voor het directe slikgebied om het schip heen. De zeedijk wordt door de politie ontruimd.

De CSCL Jupiter liep maandagochtend door nog onbekende oorzaak aan de grond in de Westerschelde.

 

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 10 mei t/m zondag 16 mei

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,893
Diesel1,522

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen