Zwaargewonde man in auto breda aangetroffen

Zwaargewonde man in auto breda aangetroffen
11-08-2017 11:49 | Binnenland | auteur Redactie [FE]

BREDA - Op de Isenburgstraat in Breda is donderdagavond rond 22.45 uur een zwaargewonde 40-jarige man gevonden in een auto. Omstanders schoten hem te hulp.

Buurtbewoners zagen twee verdachten op de auto inslaan. Zij belden 112. De verdachten vluchtten in een donkerkleurige BMW richting de Ambachtenlaan. Agenten kwamen bij het slachtoffer aan dat zwaargewond was door mishandeling. Zij namen de eerste hulp over van de buurtbewoners. Een ambulance vervoerde even later het Bredase slachtoffer naar het ziekenhuis. 

Naar de verdachten werd uitgekeken. Zij werden niet aangetroffen. Wel kwam er een melding van een aanrijding op de Academiesingel bij de kruising met de Nieuwe Prinsenkade rond 23.00 uur. Mogelijk was één van de betrokken auto’s de vluchtwagen van de daders van de mishandeling. De auto, een zwarte BMW uit de X-serie had valse kentekenplaten en werd achtergelaten door de inzittenden. Zij vluchtten richting de wijk Belcrum.

De auto is na het ongeval op de Academiesingel in beslag genomen voor onderzoek. De politie is een technisch en tactisch onderzoek gestart naar beide voorvallen. Getuigen worden gehoord en Forensisch onderzoekers doen sporenonderzoek. Tevens wordt er een buurtonderzoek gehouden en gekeken of er camerabeelden beschikbaar zijn. Een mogelijk verband tussen de mishandeling en het latere ongeval wordt in dit onderzoek meegenomen, meldt de politie. 

De politie roept voor beide zaken  getuigen op zich te melden.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden