Clicky

 
Transport Online - A10 West vanaf volgende week dicht in noordelijke richting (binnenring)

A10 West vanaf volgende week dicht in noordelijke richting (binnenring)

A10 West vanaf volgende week dicht in noordelijke richting (binnenring)
11-08-2017 11:42 | Weer en Verkeer | auteur Redactie [FE]

AMSTERDAM - Op zondagavond 13 augustus 2017 vóór middernacht gaat de A10 West in zuidelijke richting (buitenring) weer open. De onderhoudswerkzaamheden zijn daar dan klaar. Om middernacht start Rijkswaterstaat met het afsluiten van de A10 West in noordelijke richting (binnenring). Er wordt eveneens drie weken groot onderhoud uitgevoerd. Rijkswaterstaat adviseert automobilisten ook nu rekening te houden met drukte en extra reistijd die kan oplopen tot een half uur.

Wissel in afsluiting en omleidingsroutes

De A10 West in noordelijke richting is gedurende drie weken dicht tussen de knooppunten De Nieuwe Meer en de Basisweg (S102). Ook de toeritten naar de A10 West in noordelijke richting zijn afgesloten, de wegen onder en over de A10 West blijven de hele bouwperiode bereikbaar.

Rijkswaterstaat leidt het verkeer om via de A4, A9 en A5 of A10 Noord. Op deze wegen staan in de spits bergers en weginspecteurs klaar om bij pechgevallen de weg zo snel mogelijk weer vrij te maken. Tekstkarren in de stad tonen de weggebruiker de actuele reistijden op de verschillende omleidingswegen. Zo kan men de snelste route kiezen. Maandag 4 september, vóór het begin van de ochtendspits, is de A10 West weer volledig toegankelijk.

Groot onderhoud

Op 24 juli startte het groot onderhoud van de A10 West in zuidelijke richting. In drie weken is 23.000 ton (=circa 20 olympische zwembaden) asfalt weggefreesd en dezelfde hoeveelheid nieuw asfalt aangebracht, 33 km belijning getrokken, 3200 m2 bestrating in de bermen vervangen, 40 voegen in het wegdek weggehakt en nieuw aangebracht, matrixborden en communicatiesystemen vervangen en de regenwaterafvoer verbeterd. De komende drie weken herhalen deze werkzaamheden zich aan de andere kant van de weg.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,995
Diesel1,910

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden