bpost versterkt haar positie in duurzame logistiek dankzij overname Bubble Post

bpost versterkt haar positie in duurzame logistiek dankzij overname Bubble Post
08-08-2017 11:53 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

BRUSSEL - bpost heeft op 7 augustus 2017 een akkoord gesloten voor de overname door bpost van Bubble Post. Hiermee bevestigen beide bedrijven hun groeiambitie in slimme en duurzame stadsdistributie en verrijkt bpost haar hybride netwerk met complementaire expertise rond gekoeld transport.

De activiteiten van Bubble Post betekenen een versterking van het huidige netwerk van bpost en van haar dochteronderneming Citydepot. Zowel Bubble Post als Citydepot zijn belangrijke referenties in groene stadsdistributie en zullen vanaf nu samenwerken en elkaar aanvullen met eigen expertise, zoals reeds het geval is in Gent waar beide spelers succesvol samenwerken binnen het stadsdistributie platform. 

Naast haar ervaring in duurzame stadsdistributie brengt Bubble Post ook heel wat kennis mee van  gekoeld en vries transport voor o.a. horeca groothandels en levering van bereide maaltijden en maaltijdboxen. Binnen het snel groeiend segment van levering van versproducten aan zowel bedrijven als particulieren wil bpost in de Benelux een voortrekkersrol spelen.

Koen Van Gerven, CEO van bpost, is bijzonder tevreden met de nieuwe partner “Onze ambitie is duidelijk, we willen een toonaangevende speler zijn in België voor pakjes. En daarnaast is het ook onze ambitie om onze activiteiten binnen de duurzame en koude logistieke keten fors uit te breiden in België en Nederland, de acquisitie van Bubble Post past perfect binnen die strategie”. 

Marc Morioux, CEO van Bubble Post, reageert alvast enthousiast: “Bubble Post kijkt ernaar uit om onder de vleugels van bpost verder te groeien. Onze medewerkers schrijven graag mee, samen met bpost, aan een volgende boeiend hoofdstuk van de toekomst van onze beide bedrijven.”Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,762
Diesel1,467

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden