Transport Online - Raben gaat richting het Oosten: oprichting nieuw bedrijf: Raben East

Raben gaat richting het Oosten: oprichting nieuw bedrijf: Raben East

Raben gaat richting het Oosten: oprichting nieuw bedrijf: Raben East
31-07-2017 10:11 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

OSS - Naar aanleiding van de groeiende belangstelling in de oostelijke richting, heeft Raben Group in juli besloten om Raben East sp. z.o.o. op te richten. Het nieuwe bedrijf levert diensten van internationaal wegvervoer, waaronder regelmatige groupage verbindingen naar landen als Rusland, Turkije en Kazachstan. Het bedrijf zal opereren als een onafhankelijke entiteit welke gebruik zal maken van de groepsoplossingen die in Europa beschikbaar zijn.

Naar aanleiding van de trends op de logistieke en industriële markten kan men de groeiende interesse in de Oostelijke regio zien. De behoeften van westerse klanten groeien voortdurend en ze worden steeds meer hongerig naar nieuwe markten die in het oosten te vinden zijn. Niettemin zijn transport en logistiek ten oosten van de Poolse grens aanzienlijk verschillend van de Europese zaken. Zij vereisen veel hogere flexibiliteit, evenals verschillende vaardigheden en grote professionele kennis van douaneprocedures en de specifieke kenmerken van die markt.

"Meer dan een tiental jaren geleden worstelden de nieuwe lidstaten van de Europese Unie met dezelfde procedures als de oostelijke landen van vandaag. Maar met verloop van tijd verdween dit, omdat de Europese Unie nu geen plaats meer heeft voor ingewikkelde douaneformaliteiten", zegt Bartłomiej Łapiński, Managing Director of Raben East. "Daarom besloten we één bedrijfseenheid op te richten welke zich specialiseert in de service van deze markten en tegelijkertijd alle vereiste vaardigheden opbouwt. Dit zal de portefeuille van Raben Group aanvullen in termen van het wegvervoer."

Het hoofdkantoor van Raben East ligt in Robakowo, nabij Poznań. De belangrijkste locaties zijn in Grodzisk en in Gliwice. Raben East vult de portefeuille van Raben Group aan met diensten van internationaal wegvervoer, inclusief regelmatige groupage verbindingen naar landen in het Oosten.

De portefeuille omvat ook douaneagentschappen en advisering met betrekking tot transport naar de oostelijke markten. Voor distributie en consolidatie van zendingen wordt gebruik gemaakt van het groupage netwerk van de Raben Group in heel Europa.

Het bedrijf zal de volgende landen bedienen: Armenië, Azerbeidzjan, Wit-Rusland, Georgië, Irak, Kazachstan, Kirgizië, Moldavië, Mongolië, Rusland, Tadzjikistan, Turkmenistan, Turkije, Oekraïne en Oezbekistan.

"Raben East is op maat gemaakt voor de behoeften van twee groepen klanten. De eerste omvat degenen die regelmatig zendingen hebben aan hun klanten in het Oosten. De tweede zijn degenen die op zoek zijn naar nieuwe verkoopmarkten en net zijn begonnen met handel in dit gebied." - verklaart Bartłomiej Łapiński - ". Wij zijn ervan overtuigd dat een toegewijd team van deskundigen onze klanten zullen helpen om in het Oosten te slagen.

Om de verwachtingen van de klanten te kunnen realiseren, heeft Raben East relaties met partners op de oostelijke markten. Zij zijn ervaren en professionele entiteiten die een grondige kennis hebben van lokale markten en die marktleiders zijn, terwijl de hoge Europese standaard van klantenservice wordt behouden.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,683
Diesel1,325

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions