Transport Online - Hudson’s Bay van start met SNEL Shared Logistics

Hudson’s Bay van start met SNEL Shared Logistics

Hudson’s Bay van start met SNEL Shared Logistics
30-07-2017 10:34 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

WOERDEN - In de loop van het derde kwartaal van dit jaar, zullen de eerste tien warenhuizen van Hudson’s Bay in Nederland worden geopend. Na een gedegen selectieproces heeft Hudson’s Bay besloten de bevoorrading van haar filialen, vanuit het recent geopende distributiecentrum in Mijdrecht, te laten verzorgen door SNEL Shared Logistics uit Woerden.

SNEL is een bekende in de retail-logistiek met een eigen gesloten netwerk in de Benelux. Zeven dagen per week worden de Hudson’s Bay vestigingen voor en na openingstijd door SNEL van nieuwe voorraden voorzien.

De eerste vestiging van Hudson’s Bay opent 17 augustus aanstaande in het centrum van Amsterdam. In een heel korte termijn van slechts een aantal weken daarna opent Hudson’s Bay nog negen andere nieuwe vestigingen. Hierdoor wordt de aanvoer-logistiek gevraagd die haast lijkt op een militaire operatie maakt. SNEL kan met haar expertise en capaciteit daar goed op in spelen.

Hudson’s Bay Company is een van de snelst groeiende warenhuisketens in de wereld. HBC, opgericht in 1670, is de oudste onderneming in Noord-Amerika. Het portfolio van HBC omvat tien formules, van luxueuze warenhuizen tot betere warenhuizen en discountformules, met in totaal wereldwijd meer dan 480 vestigingen en 66.000 medewerkers.

SNEL Shared Logistics is een ervaren logistiek dienstverlener, gespecialiseerd in de retail-distributie in de Benelux. De in Woerden gevestigde onderneming beschikt over een warehouse-capaciteit van zo’n 50.000 pallets en een vloot van ca. 250 vrachtwagens. Elke nacht vindt er een van de grootste cross dock operaties in Nederland plaats waar pallets en colli gegroepeerd worden naar geconsolideerde zendingen naar afleveringsadressen. Voor de uitbreiding met Hudson’s Bay heeft SNEL recent nieuwe vrachtwagens gekocht en chauffeurs aangetrokken.

Foto's

  • J.Roeland
    SNEL

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,902
Diesel1,549

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions