Boekestijn Transport TAPA-TSR 1 gecertificeerd

Boekestijn Transport TAPA-TSR 1 gecertificeerd
28-07-2017 10:35 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

MILL - Boekestijn Transport was het eerste bedrijf in Europa dat TAPA-TSR 1 gecertificeerd mocht zijn. Boekestijn Transport is gespecialiseerd in High Value transport en de voornaamste criteria om dit te mogen zijn, is de veiligheid van het transport.

TAPA betekent Transported Asset Protection Association en voor het wegvervoer is TSR daaraan toegevoegd. TSR staat voor Trucking Security Requirements.

TSR bestaat uit twee verschillende delen. Het eerste deel voor de trucking service en het tweede deel voor de logistieke dienstverlening. Boekestijn Transport behaalde beiden. "Dit betekent dat we u kunnen voorzien van het volledige security service pakket", aldus Jan Boekestijn.

Opnieuw bewijst dit de pioniersstatus van Boekestijn Transport op het gebied van beveiliging. "Het certificaat is vernieuwd op 1 juli 2017 en omdat Boekestijn Transport dit certificaat gelijk in juli opnieuw behaald heeft, laat dit ook weer zien dat we compleet up-to-date zijn met de laatste beveiligingsstandaard", aldus Jan Boekestijn.

Dit is een gesponsord artikelNIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,793
Diesel1,485

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden