Transport Online - Oud-directeur/eigenaar Hoekstra Sneek, Harmen Hoekstra overleden

Oud-directeur/eigenaar Hoekstra Sneek, Harmen Hoekstra overleden

Oud-directeur/eigenaar Hoekstra Sneek, Harmen Hoekstra overleden
27-07-2017 10:06 | Overig | auteur Redactie [FE]

ALDEGEA - Op 75-jarige leeftijd is maandag 24 juli Harmen Hoekstra overleden. Harmen Hoekstra was van 1960 tot 2000 directeur-eigenaar van transportbedrijf Hoekstra Sneek BV.

In 1929 startte zijn vader Tjitze Hoekstra met een bodedienst met paard en wagen in het Friese Aldegea. 85 jaar later is het transportbedrijf uitgegroeid tot een specialist in het vervoer van 'niet-standaard' producten. (Klein)zoon Tjitze Hoekstra is de derde generatie Hoekstra die nu, samen met zijn vrouw Christien, aan het roer staat van het transportbedrijf.

Volgens de medewerkers van Hoekstra Sneek legde Harm(en) Hoekstra zijn ziel en zaligheid in het familiebedrijf en was hij "een warm mensen mens met passie voor het verhuizen en het transport. Zijn optimisme, humor en vrolijkheid waren altijd een bron van energie en kracht". Hoekstra was nog altijd zeer betrokken bij de zaak.

Zaterdag 29 juli zal een herdenkingsdienst gehouden worden bij het familiebedrijf in Sneek. Daarna zal Harm Hoekstra in besloten kring naar zijn laatste rustplaats gebracht worden in Idzegea.

Foto's

  • J.Roeland
    HOEKSTRA BV

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 17 mei t/m zondag 23 mei

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,900
Diesel1,526

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen