Clicky

 Rentex Floron en Bedrijfswagen Service Friesland (BSF) gaan partnership aan

Rentex Floron en Bedrijfswagen Service Friesland (BSF) gaan partnership aan
26-07-2017 13:44 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie [FE]

BOLSWARD - Afgelopen week is de samenwerking tussen Rentex Floron en BSF bezegeld. Richard Mulder, productie manager bij Rentex Floron en Anne Bijker, directeur van BSF ondertekenden vorige week de officiële samenwerkingsovereenkomst. Twee Bolswarder bedrijven die innovatie en maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel hebben staan.

De samenwerking tussen Rentex Floron en BSF bestaat al behoorlijk wat jaren. We proberen als familiebedrijf samenwerking te zoeken met de lokale markt en waren op zoek naar een betrouwbare partner die ons niet alleen kan voorzien van nieuwe, milieuvriendelijke vrachtwagens maar ook het onderhoud, service en reparatie op een snelle en vakkundige manier uit kan voeren. Daarnaast bestaat ons wagenpark grotendeels uit DAF vrachtwagens en opleggers en is BSF officieel DAF-dealer, aldus Richard Mulder.

Ook BSF is enthousiast met dit langdurige partnerschap. Anne Bijker: “Wij zijn verheugd Rentex Floron als partner en klant te mogen verwelkomen. We proberen met onze expertise mee te denken om de doelen die Rentex Floron zichzelf heeft gesteld te realiseren”.

Rentex Floron probeert de milieubelasting zoveel mogelijk te beperken en heeft aan ons het verzoek gedaan om alle oudere, milieuonvriendelijke units in het wagenpark zo snel mogelijk te vervangen voor milieuvriendelijke. Met de aanschaf van vier nieuwe trucks, twee nieuwe trekkers, 4 nieuwe opleggers bestaat het wagenpark nu uit 22 vrachtwagens met de Euro 5 norm en zes vrachtwagens met de Euro 6 emissienorm. Hierbij voldoet het wagenpark van Rentex Floron aan de strengste milieu eisen met betrekking tot CO2 uitstoot.

Rentex Floron, opgericht in 1913, is gespecialiseerd in het reinigen en leasen van textiel voor ziekenhuizen en zorginstellingen. Wekelijks wordt circa 400.000 kg wasgoed en 200.000 stuks dienstkleding verwerkt. Met het eigen wagenpark van 59 vrachtwagens en opleggers wordt zeven dagen per week was gehaald en gebracht naar klanten in heel Nederland. Onder het motto “Taking Care together” wordt samenwerking gezocht met lokale ondernemers.

BSF is in 2014 opgericht en komt voort uit het voormalig Cosmo Trucks. Met vestigingen in Bolsward en Leeuwarden wordt onderhoud, service en reparaties uitgevoerd voor vrachtauto’s en aanhanger voor geheel Noordwest Friesland. Ook is BSF officieel DAF dealer en verzorgt hiervoor de verkoop binnen geheel Friesland.
 

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,156
Diesel1,981

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats