Clicky

 
Transport Online - A2 nog zeker tot na ochtendspits deels dicht [+video]

A2 nog zeker tot na ochtendspits deels dicht

A2 nog zeker tot na ochtendspits deels dicht [+video]
26-07-2017 16:45 | Weer en Verkeer | auteur ANP

AMSTERDAM - De A2 richting Amsterdam blijft vanwege schade aan het wegdek voorlopig gesloten tussen knooppunten Holendrecht en Amstel. Door werkzaamheden ontstonden woensdagochtend kleine scheuren in het asfalt, waarna vloeistof omhoog borrelde. "Het duurt minstens tot donderdag na de ochtendspits tot de weg weer kan worden geopend'', zei een woordvoerder van Rijkswaterstaat.

De schade ontstond volgens de woordvoerder tijdens boorwerkzaamheden voor de aanleg van een warmtetransportleiding. Het verkeer kwam daarop terecht in een waterballet. Volgens Rijkswaterstaat belandde zogeheten boorspoeling op het wegdek. "Dit is een mengsel van onder meer zand, water en cement.''

De verkeershinder bleef woensdagochtend beperkt. "Er ontstond korte tijd file, maar door de vakantie bleef die beperkt tot maximaal 5 kilometer'', meldde de dienst. Dat de reparatie in elk geval tot donderdag duurt, komt onder meer doordat de boringen eerst moeten worden afgerond. Gebeurt dat niet, dan blijft de grond instabiel. Het verkeer wordt ondertussen omgeleid via de A9.

Rond Amsterdam waren woensdagmorgen meer problemen op de weg. De A5 richting Hoofddorp was een tijdje dicht vanwege een ongeluk. De A10 is richting De Nieuwe Meer gesloten voor grootschalige werkzaamheden.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,928
Diesel1,899

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden