Clicky


Twee nieuwe Broshuis-diepladers ontworpen voor vorkheftransport van MAAT

Twee nieuwe Broshuis-diepladers ontworpen voor vorkheftransport van MAAT
25-07-2017 15:53 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

ALBLASSERDAM/HENDRIK-IDO-AMBACHT - Het op het gebied van interne logistiek toonaangevende STILL Intern Transport BV en allround logistiek dienstverlener MAAT uit Alblasserdam werken al sinds 2002 intensief samen. MAAT verzorgd voor de komende jaren het interne logistieke proces voor STILL met nieuw materiaal.

Dit jaar hebben MAAT en STILL besloten om naast de nieuwe vrachtwagen ook nieuwe diepladers aan te schaffen en een nieuwe look te bedenken voor de zeildoeken. "De nieuwe look van de zeilen zijn een waar lust voor het oog. Het intern transport wordt in stijl afgeleverd bij de nieuwe eigenaren", aldus Sandra Herlaar, Marketing & Communicatie Manager Still Benelux.

In juni 2017 werd de eerste van de twee nieuwe Broshuis-diepladers, ontworpen voor vorkheftransport van MAAT geïntroduceerd. MAAT koos voor een Broshuis aanhangwagen en Ravenhorst Transportoplossingen gordijnzijde, omdat het een hoogwaardig en goed doordacht slim concept is.

"Wij blijven er altijd scherp op om daar waar mogelijk met de nieuwste innovaties te werken. Dit om onze klanten optimaal te bedienen, maar ook om onze chauffeurs in Arbo technische aspect te ondersteunen", aldus Arjan Maat, directeur MAAT.

De aanhangwagen is uitgerust met een 9 ton Dhollandia heavy duty lift, zodat hij vorkheftrucks met minimale bodemvrijheid kan laden. Een hydraulische liftvloer voor de assen kan in vier posities worden gebruikt. Het kan naar een geloste hoogte van 450 mm worden verlaagd, voor vorkheftrucks met een hoge mast en kan ook worden gepositioneerd voor een makkelijke toegang tot de nek door direct op de liftvloer op de zwanenhals te rijden. De trailer heeft een gordijnschuif om de lading te beschermen en voor het gemakkelijk laden en lossen, zelfs van de zijkant. Een op maat gemaakte oplossing. In totaal rijden er voor STILL drie vrachtwagens waarvan twee trailers in deze nieuwe look.

Naast transport en logistiek ontzorgt MAAT STILL ook door in Hendrik-Ido-Ambacht de verkochte of verhuurde heftrucks aflever gereed te maken en kleine reparaties uit te voeren als materieel terugkomt. De corebusiness van beide bedrijven en hun klantgerichte bedrijfsfilosofie zorgen voor een ijzersterk partnership dat een duidelijke meerwaarde voor de klant betekent.