Clicky


 


Stan Peeters opvolger van Marcel Fok als CFO bij Pooling Partners

Stan Peeters opvolger van Marcel Fok als CFO bij Pooling Partners
24-07-2017 10:13 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

ECK EN WIEL - Stan Peters (44) is per 1 augustus is aangesteld als CFO bij Pooling Partners. In deze rol vervangt hij Marcel Fok, die het bedrijf per 1 augustus verlaat. Stan Peeters startte 22 jaar geleden zijn carrière als fiscalist bij Deloitte en heeft daarna verschillende financiële management posities bekleed bij DSM, Philips, Van Gansewinkel en Smartwares. De laatste drie jaar was Stan Peeters werkzaam als CFO bij Veritas Petroleum Services.

“Wij zijn zeer verheugd met de komst van Stan. Door zijn ervaring en enthousiasme zal de slagkracht binnen onze organisatie nog meer toenemen,” aldus Ingrid Faber, CEO van Pooling Partners. “Door versterking van het management zijn we als Pooling Partners in staat om onze ambitieuze groeistrategie te realiseren.”

Pooling Partners is een exponent van de circulaire economie. Het bedrijf stimuleert recuperatie, herstel en continu hergebruik van gestandaardiseerde pallets en boxen in efficiënte en duurzame poolingsystemen. Pooling Partners ondersteunt ecologisch verantwoorde bosbouw en produceert en repareert per jaar meer dan 20 miljoen pallets en boxen van PEFC™ of FSC® gecertificeerd hout.

De onderneming heeft een jaaromzet van 317 miljoen euro en bijna 800 werknemers. Het hoofdkantoor is gevestigd in de Betuwe.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,273
Diesel2,090

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions