Clicky

 
Transport Online - A10-West zes weken lang op de schop

A10-West zes weken lang op de schop

A10-West zes weken lang op de schop
23-07-2017 18:50 | Weer en Verkeer | auteur ANP

AMSTERDAM - De A10-West gaat de komende zes weken volledig op de schop. De ringweg aan de westkant van Amsterdam wordt zondag rond middernacht afgesloten over een traject van 5 kilometer vanaf de Basisweg (S102) tot knooppunt De Nieuwe Meer. De snelweg krijgt onder meer een nieuwe asfaltlaag, de riolering wordt schoongemaakt en op sommige plekken vergroot en de matrixborden ondergaan een onderhoudsbeurt.

De laatste keer dat de A10-West een grote opknapbeurt kreeg, was in 2001. Aanvankelijk was het onderhoud gepland voor volgend jaar, maar door de werkzaamheden aan de N200 en de verbreding van de A10-Zuid voert Rijkswaterstaat de klus deze zomer uit. De ringweg dient dan namelijk als omleidingsroute.

De weg gaat per kant drie weken dicht en moet op maandag 4 september weer volledig toegankelijk zijn. Door de zomervakantie is het rustiger op de weg, maar Rijkswaterstaat waarschuwt weggebruikers wel voor vertraging die kan oplopen tot een half uur. Tekstkarren in de stad en informatieborden boven de weg informeren mensen over alternatieve routes.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,062
Diesel2,064

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden