Transport Online - Man bekent doodsteken zwangere vriendin in Lopik

Man bekent doodsteken zwangere vriendin in Lopik

Man bekent doodsteken zwangere vriendin in Lopik
20-07-2017 19:09 | Binnenland | auteur ANP

LOPIK - De 41-jarige man uit Lopik die ervan wordt verdacht zijn zwangere vriendin te hebben neergestoken, heeft zijn daad bekend. Dat zegt zijn advocaat Christiaan Vingerling na berichtgeving hierover van het AD.

Volgens Vingerling heeft de verdachte na zijn misdaad zich geprobeerd van het leven te beroven. Hij is geopereerd aan verwondingen die hij daarbij heeft opgelopen. Hij verkeert buiten levensgevaar. Met zijn geestelijke gezondheid is het volgens Vingerling wel slecht gesteld.

De zwangere vrouw werd maandagavond doodgestoken in hun huis aan de Lekdijk-Oost in Lopik. Direct na het incident werd de partner van de vrouw aangemerkt als verdachte. Een arrestatieteam viel de woning binnen, maar toen was de man al gevlucht. Hij is na de steekpartij vermoedelijk met de auto weggereden. De 34-jarige vrouw overleed ter plekke. Het ongeboren kindje kwam ook om het leven.

Dinsdag werd de man na een intensieve zoektocht opgepakt bij een bosgebied langs de snelweg A12 niet ver van het kasteel Huis te Linschoten.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 6 juli t/m zondag 12 juli

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,681
Diesel1,324

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions