Transport Online - Paul Maas 40 jaar in dienst bij Wetron Transport & Logistics

Paul Maas 40 jaar in dienst bij Wetron Transport & Logistics

Paul Maas 40 jaar in dienst bij Wetron Transport & Logistics
20-07-2017 16:15 | Transport | auteur Redactie [FE]

WEERT - Nadat de afgelopen periode al meerdere jubilarissen van respectievelijk 25, 30 en 40 jaar gehuldigd werden, vond onlangs wederom een bijzonder jubileum plaats bij Wetron Transport & Logistics. Paul Maas vierde zijn 40-jarig jubileum bij het Weerter bedrijf.

Paul werd dan ook feestelijk verrast door zijn collega’s op de vestiging in Weert. Als zoon van oprichter Jan Maas kwam Paul 40 jaar geleden als chauffeur in dienst bij Wetron. Nadat hij jarenlang ervaring op had gedaan als planner, nam hij In 1995 het bedrijf definitief over van zijn vader. Onder Paul werd de intermodale divisie vanaf en naar Italie opgezet en kreeg de afdeling warehousing in Weert een enorme impuls.

In 2016 gaf Paul het stokje over aan Mario op’t Root. Ook Mario begon zijn jonge carrière bij Wetron op de afdeling overslag en groeide door de jaren heen uit tot directeur.

Zoals benoemd is Wetron sinds jaar en dag actief in warehousing en onder andere transporten vanaf en naar Italie. Door de intermodale ontwikkelingen in Venlo is ook binnen deze regio de warehousing tak enorm gegroeid met douaneloodsen en aanvullende activiteiten.

Paul is heden ten dage verantwoordelijk voor Multimodale haventerminal De Kempen en bekleed binnen Wetron een ambassadeursfunctie.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,687
Diesel1,267

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions