Transport Online - Politie zoekt getuigen van vrijheidsberoving automobilist A12

Politie zoekt getuigen van vrijheidsberoving automobilist A12

Politie zoekt getuigen van vrijheidsberoving automobilist A12
19-07-2017 19:49 | Binnenland | auteur Redactie [FE]

REEUWIJK - De politie is een onderzoek gestart nadat dinsdag, omstreeks 09.15 uur, op de afslag Reeuwijk langs de A12 een automobilist een bestelbus in werd gedwongen door twee gemaskerde mannen.

Het slachtoffer reed in zijn witte bestelbus over de A12 van Utrecht in de richting van Gouda. Net voor de afslag Reeuwijk kreeg de bestuurder van de bestelbus een transparant "politie volgen" teken van een donkere personenauto. Hieraan gaf de bestuurder gehoor en waarop hij de donkere personenauto volgde op de afrit Reeuwijk, via de rotonde op de N459 terug richting Bodegraven. Net voorbij de rotonde kwamen beide voertuigen tot stilstand in de berm. Uit de donkere personenauto stapten twee gemaskerde mannen. Zij dwongen de bestuurder van de bestelbus om achter in zijn bus plaats te nemen waarop de bus vertrok. In de omgeving van de Bilt werd het slachtoffer uit de bestelbus gezet waarop hij direct om hulp riep. Dinsdagavond werd de bus in de omgeving van de Bilt teruggevonden.

De politie komt graag in contact met mensen die getuigen zijn geweest van deze vrijheidsberoving, of die meer informatie hebben over deze zaak.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 6 juli t/m zondag 12 juli

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,681
Diesel1,324

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions