Transport Online - Duitse politie vindt meerdere gestolen voertuigen in Litouwse vrachtwagen

Duitse politie vindt meerdere gestolen voertuigen in Litouwse vrachtwagen

Duitse politie vindt meerdere gestolen voertuigen in Litouwse vrachtwagen
19-07-2017 10:13 | Buitenland | auteur Redactie [FE]

FRANKFURT - De Duitse politie heeft in samenwerking met de Poolse douane afgelopen maandag langs de A12 meerdere gestolen voertuigen gevonden in een Litouwse vrachtwagen. De politie vond twee tractoren, een graafmachine en twaalf fietsen. Een Litouwse vrachtwagenchauffeur is aangehouden en in voorlopige hechtenis genomen.

Rond 08:00 uur werd de Litouwse vrachtwagen gecontroleerd langs de A12 ter hoogte van knooppunt Müllrose. Een 42-jarige Litouwse vrachtwagenchauffeur was onderweg naar Polen.

Bij controle van de trailer ontdekten de agenten twee DEUTZ tractoren, een KOMATSU graafmachine en twaalf in folie verpakte fietsen zonder sleutels en/of documenten van de voertuigen. Ook voor de fietsen kon de man geen facturen en/of documenten overleggen.

Uit onderzoek is gebleken dat de tractoren en graafmachine waren gestolen bij een Zweeds bedrijf. De herkomst van de fietsen moet nog worden uitgezocht, meldt de politie.

De 42-jarige Litouwer is op verdenking van heling van gestolen goederen gearresteerd en hij zit voorlopig vast.NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,646
Diesel1,271

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions