Transport Online - WDP en Thys Bouwprojecten bouwen nieuwbouwmagazijn voor Estée Lauder in Westerlo

WDP en Thys Bouwprojecten bouwen nieuwbouwmagazijn voor Estée Lauder in Westerlo

WDP en Thys Bouwprojecten bouwen nieuwbouwmagazijn voor Estée Lauder in Westerlo
13-07-2017 09:39 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

WESTERLO(B) - Via een joint venture tussen vastgoedpartners WDP en Thys Bouwprojecten, wordt een state-of-the-art nieuwbouwmagazijn voor Estée Lauder ontwikkeld, gelegen in de directe nabijheid van zijn productiehal en Europese distributiecentrum aan de E313-autosnelweg te Westerlo.

Deze nieuwe locatie op maat van het Amerikaanse cosmeticabedrijf Estée Lauder, betreft een oppervlakte van circa 30.000 m² (met uitbreidingspotentieel voor de toekomst) en wordt na oplevering – voorzien in de loop van het eerste kwartaal van 2018 – gehuurd van WDP op basis van een langetermijnhuurcontract van vijftien jaar vast. WDP voorziet een investeringsbudget voor deze locatie van ongeveer 25 miljoen euro.

Het nieuwbouwmagazijn wordt opgetrokken in de directe nabijheid van Estée Lauder’s bestaande productiehal en Europese distributiecentrum aan de E313 te Westerlo.

De uitbouw van deze nieuwe locatie komt tot stand via een joint venture tussen vastgoedpartners WDP en Thys Bouwprojecten. Thys Bouwprojecten is alvast gestart met de afbraak van de bestaande verouderde site (voorheen ‘Bosal’-site) en zal een TAPA-gecertificeerd distributiecentrum ontwikkelen van ongeveer 30.000 m², inclusief kantoorruimte.

Dirk Thys, gedelegeerd bestuurder van Thys Bouwprojecten: "Na een eerste ontwikkeling in 2006, zijn wij verheugd opnieuw een gebouw op maat te kunnen ontwikkelen voor Estée Lauder, in nauwe samenwerking met vastgoedspecialist WDP."

"Dit project komt tot stand door de uitstekende samenwerking tussen WDP en de lokaal sterk verankerde bouwgroep, Thys Bouwprojecten. Wij zijn bovendien verheugd met de toevoeging van het gerenommeerde Estée Lauder als nieuwe klant aan onze vastgoedportefeuille", voegt Joost Uwents, CEO van WDP, toe.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 29 juni t/m zondag 5 juli

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,679
Diesel1,317

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions