Clicky

 
Transport Online - Tien Scania LNG voor St van den Brink

Tien Scania LNG voor St van den Brink

Tien Scania LNG voor St van den Brink
12-07-2017 18:46 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

ERMELO - Recent plaatste logistiek dienstverlener St van den Brink bij Scania een order voor tien stuks LNG voertuigen. De 4x2 trekkers worden uitgerust met de 340 pk Euro 6 motor. Deze LNG motor (Liquefied Natural Gas) biedt met 1600 Nm voldoende koppel om zich moeiteloos door het verkeer te bewegen.

De rijeigenschappen benaderen die van een dieselmotor zodat de chauffeurs voldoende trekkracht beschikbaar hebben. Tegelijk biedt de motor alle voordelen van een gasmotor zoals een lagere uitstoot van CO2 en een lager geluidsvolume. Bovendien zijn alle Scania Euro 6 LNG trucks al helemaal voorbereid voor biogas, waarmee de CO2 uitstoot nog verder verlaagd kan worden.

De voertuigen worden uitgerust met Scania Opticruise en dubbele tanks voor een maximale actieradius. Dankzij een 6-jarig full-service reparatie- en onderhoudscontract heeft St van den Brink geen omkijken naar de uptime van de voertuigen. Bovendien zijn zij dankzij het contract verzekerd van voorspelbare kosten rondom de inzet. Scania heeft een ruime ervaring als het gaat om de inzetbaarheid van Euro 6 LNG voertuigen. Deze expertise biedt ruime voordelen voor bedrijven die actief hun milieuvoetprint willen verlagen. De voertuigen worden vanuit Scania Waddinxveen en Scania Amsterdam van service voorzien.

St van den Brink is van origine een familiebedrijf met een rijke historie die terug gaat tot 1945. Het bedrijf heeft haar basis in Ermelo en biedt werk aan ca. 800 medewerkers en beschikt over een vloot van 510 trekkende eenheden.

Dankzij de omvang en landelijke dekking kan snel worden ingespeeld op wisselende transportbehoeften. Men is actief in geconditioneerd en niet-geconditioneerd vervoer, bulktransport, huiftransport, bouwmaterialentransport en contractdistributie. Men beschikt over warehouses, wasstraten en werkplaatsen in Ermelo, Wormerveer en Lelystad.

St van den Brink heeft een duidelijke visie op duurzaamheid en voert deze ook consequent door in haar activiteiten en materiaal. De nieuwe LNG trucks maken daar deel van uit.

Foto's

 • Wezenberg
  Wezenberg
 • VDM Verhuur
  VDM Verhuur
 • VDM Verhuur
  VDM Verhuur
 • VDM Verhuur
  VDM Verhuur

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,959
Diesel1,576

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats