Transport Online - TVM gaat de samenwerking aan met opsporingsexpert Brightmaven

TVM gaat de samenwerking aan met opsporingsexpert Brightmaven

TVM gaat de samenwerking aan met opsporingsexpert Brightmaven
12-07-2017 11:32 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

HOOGEVEEN - Brightmaven heeft buiten de verzekeraars in Nederland haar opsporingsdienstverlening nu ook beschikbaar gesteld voor TVM verzekeringen, de grootste transportverzekeraar van Europa. Brightmaven wordt ingezet voor het terugvinden van gestolen objecten van klanten van TVM.

Brightmaven helpt klanten bij het snel terugvinden van gestolen objecten en bij het beperken van de schadelast aan de hand van de virtuele rechercheur ‘Sjerlok Platform’. Sjerlok maakt gebruik van big data, kunstmatige intelligentie, semantische technologie en experts(digitaal). Via internet en andere bronnen wordt gezocht naar onder andere gestolen voertuigen, boten, machines en lading. Sjerlok vergelijkt en koppelt deze informatie met de gegevens van de gestolen objecten. Daarnaast blijft Sjerlok het dossier tijdens de opsporing monitoren en zorgt het voor samenwerking en communicatie met andere betrokken partijen zoals de politie en onderzoekbureaus.

“Door onze nieuwe technologie te combineren met de bestaande opsporingsexpertise kunnen we ook op internationaal niveau ongekende resultaten boeken en een lerend ecosysteem bouwen tegen diefstal en verduistering” aldus Ron Vermeulen, COO van Brightmaven.

Sjerlok gaat de transportwereld in

De service van Brightmaven is vanaf 1 december 2016 gelanceerd in Nederland en wordt vanaf nu ook beschikbaar gesteld aan TVM, de grootste transportverzekeraar in Europa. Brightmaven heeft een eigen team van specialisten die de activiteiten overnemen op het gebied van het terugvinden van gestolen objecten. Door het proces te optimaliseren en te automatiseren neemt de terugvindkans toe, de schade af en wordt diefstal van voertuigen steeds minder interessant.

Laurens Stiekema manager speciale zaken TVM verzekeringen: “De samenwerking met Brightmaven is veelbelovend omdat we zowel onze schadelast kunnen verminderen als ook actief helpen transportcriminaliteit tegen te gaan”.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,854
Diesel1,492

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen