Clicky


Twee Kögel licht geïsoleerde boxtrailers voor Pluim Transport B.V.

Twee Kögel licht geïsoleerde boxtrailers voor Pluim Transport B.V.
11-07-2017 16:30 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

APELDOORN - Kögel Trailers Benelux leverde twee nieuwe licht geïsoleerde boxtrailers aan Pluim Transport B.V. te Apeldoorn.

De keuze voor Kögel werd gemaakt op basis van kwaliteit met de daarbij horende juiste prijsverhouding en de goede ondelinge verstandhouding.

Oplegger werd geleverd met chassis gespoten in de kleur rood, lift-as op voorste as, twee stuks bindrail in de zijwand, bescherming kopschot, en verdere specifieke Pluim Transport wensen

De licht geisoleerde Kögel opbouw wordt geheel in eigen beheer geproduceerd in een eigen panelen fabriek gevestigd in het Duitse Duingen (D).

De schitterende DAKAR reclame op achterzijde die werd aangebracht door Bedrijfswagen-Industriespuiterij B. de Wilde uit Vaassen is een onderdeel van sponsoring die Pluim Transport doet voor hun gewaardeerde relatie EB Personeelsdiensten, deze zullen deelnemen aan ‘LE DAKAR‘ 2018 met hun EB Rally Team.

Kögel Trailers heeft sinds jaren telkens meer de focus gelegd op continue kwaliteits verbeteringen, en blijft hier de komende jaren op innoveren zodat deze gewaarborgd blijft en zich telkens blijft verbeteren, want kwaliteit is voor Kögel (onderdeel van de Humbaur groep) een magisch woord

Een uitblinkend proces van Kögel Trailer is de conservering door middel van Nano Ceramic KTL coating van chassis en alle andere staal delen, hiermee loopt Kögel Trailers ver voorop en is roestvorming not done.

Pluim Transport B.V. roots liggen in het transport, met een combinatie van eigen wagens en charters die een snelle service tegen een goede prijs biedt.

De oplegger werd door Dirk Boer van Kögel Trailers Benelux afgeleverd aan Barry van der Haar, DGA van Pluim Transport B.V.