Nieuwe DAF voor Wissels Groep

Nieuwe DAF voor Wissels Groep
10-07-2017 13:32 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

ZUTPHEN - Afgelopen vrijdag is deze DAF afgeleverd aan de Wissels Groep te Zutphen. Een CF Space Cab met een dubbel lucht sleepas die voorzien is van de MX 11 440pk motor. Waar voorheen enkel gewerkt werd met een kabelsysteem wordt tegenwoordig steeds vaker een haak gebruikt.

Dit scheelt toch vele malen in en uitstappen op een dag. Dit te samen met maar 2twee opstap treden maakt dit een enorme ergonomische vooruitgang. Het chauffeurscomfort bij deze DAF zit sowieso wel goed. Een Space Cab cabine, de lucht geveerde cabine, de automaat, camerasysteem voor en achter en LED verlichting zijn onder andere enkele punten waardoor de chauffeur stond te springen om met zijn nieuwe aanwinst op pad te gaan.

De cabine en het haakarm-systeem is gespoten door Van Pijkeren. De opbouw van het haakarm-systeem is verzorgd door D.H.S te Apeldoorn en de 10T vooras is tot stand gekomen met Veldhuizen Wagenbouw te Groenekan. Een fraai plaatje en een lust in het oog voor de firma Wissels.

Wissels Groep is een familiebedrijf dat in 1920 is opgericht door Gerrit Wissels. Inmiddels is het bedrijf in handen van de derde generatie. De diensten van de Wissels Groep strekken zich uit van afvalverwerking, transport, infra-technische werkzaamheden tot milieukundig onderzoek en advies. Hun veelzijdigheid en korte lijnen maken dat Wissels Groep maatwerk kan leveren en flexibel kan inspelen op de vraag van de klant.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,776
Diesel1,478

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden