Transport Online - Nieuwe Krone Coolliner Duoplex Steel voor Bert Donker

Nieuwe Krone Coolliner Duoplex Steel voor Bert Donker

Nieuwe Krone Coolliner Duoplex Steel voor Bert Donker
07-07-2017 17:26 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

SURHUISTERVEEN - Vandaag nam Bert Donker uit Surhuisterveen zijn nieuwe Krone Cooliner Duoplex Steel in ontvangst. Bert Donker transport rijdt met hoogwaardige goederen veelal op Scandinavie. Met veel oog voor detail en veel technisch inzicht is de trailer praktisch samengesteld.

Door onderweg op te letten wist hij opties te kiezen die hem het werken met dit mooie stuk gereedschap makkkelijk gaan maken. Zo heeft hij bijvoorbeeld toetsen in de wand van de oplegger waarmee hij zijn trailer in de luchtvering van binnenuit kan naregelen tijdens het laden en lossen. Verder koos hij voor de sterkste binnenwand die Krone is zijn programma heeft de zogenaamde “Distriwand”.

De Doublestock uitrusting, goede verlichting, de hypermoderne Thermo King koelunit maar ook de prachtige belettering en kleurkeuze maakt deze prachtige oplegger helemaal af.

Bert Donker deelt desgevraagd mee: “Samen met de mensen van Krone Nederland ben ik tot deze specificatie gekomen. Luisteren naar de klant en dat omzetten in het passende product, dat is wat ze daar kunnen. Krone wenst Bert veel veiliige en renderende kilometers toe."Rijverboden

LET OP: Extra rijverboden rondom Pinksteren:
> Klik Hier! <

De rijverboden voor deze week: maandag 25 mei t/m zondag 31 mei

Alle Rijverboden
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,623
Diesel1,297

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions