Clicky


DON Opleidingen breidt wagenpark met oplegger uit

DON Opleidingen breidt wagenpark met oplegger uit
07-07-2017 11:44 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

NAALDWIJK - DON Opleidingen hecht veel waarde aan kwaliteit. Om de kwaliteit te waarborgen en daar waar kan nog meer te verbeteren, heeft DON Opleidingen na het kantoor ook het wagenpark vernieuwd en uitgebreid. Nadat het wagenpark is uitgebreid met twee Mercedessen Actros 1845LS gigaspace met 450PK, een DAF XF 440 FA en de recentelijk aangeschafte DAF XF 106 Euro 6 heeft DON Opleidingen nu ook een nieuwe Kögel oplegger mogen verwelkomen geheel in de huisstijl van DON Opleidingen.

In totaal komt het wagenpark voor de beroepsrijbewijzen nu op een tractor, een Dodge (BE), acht vrachtwagens, twee aanhangwagens, een bus en twee trekkers met oplegger. Met als aandrijfeenheid een sterk team van ervaren rijinstructeurs, docenten en adviseurs biedt DON Opleidingen een totaaloplossing aan op het gebied van chauffeurstrainingen, (beroeps)rijbewijzen, arbo & veiligheid, logistiek en nascholing van beroepschauffeurs (code 95)

Alle nieuwe voertuigen worden gelijk vol ingezet voor praktijklessen en CBR praktijkexamens. Dat er maar veel nieuwe chauffeurs op de nieuwe voertuigen verwelkomt mogen worden die zullen slagen aan de hand van het vernieuwde wagenpark.