Transport Online - Vrachtwagenchauffeur bedreigd en mishandeld bij tankstation A27 [UPDATE+foto]

Vrachtwagenchauffeur bedreigd en mishandeld bij tankstation A27 [UPDATE]

Vrachtwagenchauffeur bedreigd en mishandeld bij tankstation A27 [UPDATE+foto]
07-07-2017 19:04 | Criminaliteit | auteur Redactie [FE]

OOSTERHOUT - [Update vr 19:04 uur] Twee mannen hebben donderdagochtend een Belgische vrachtwagenchauffeur bedreigd en getracht te beroven. De chauffeur is in een ziekenhuis behandeld aan zijn verwondingen. De politie is een onderzoek gestart.

Agenten kregen rond 11.00 uur een melding van de mishandeling en poging tot beroving van een chauffeur op de parkeerplaats Kalix Berna langs de A27. De chauffeur vertelde dat twee mannen hem onder bedreiging van een wapen wilde beroven. De mannen sloegen en trapten hem. Hij liep hierbij letsel op en is naar een ziekenhuis overgebracht voor behandeling. De daders zijn er vandoor gegaan. 

Signalement

De politie doet onderzoek naar het incident en zoekt getuigen. Volgens het slachtoffer gaat het om een man met donker haar dat was opgestoken in een staart en een blonde man. Heeft u rond het tijdstip van de mishandeling iets verdachts gezien op of nabij de parkeerplaats Kalix Berna? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 - 1220 7006. Belt u liever anoniem: 0800-7000.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,829
Diesel1,499

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions