Clicky

 
Transport Online - TVM richt zich volledig op transport en logistiek: tientallen arbeidsplaatsen vervallen

TVM richt zich volledig op transport en logistiek: tientallen arbeidsplaatsen vervallen

TVM richt zich volledig op transport en logistiek: tientallen arbeidsplaatsen vervallen
27-06-2017 18:54 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

HOOGEVVEN - TVM verzekeringen gaat zich volledig richten op het optimaal begeleiden en het innovatief verzekeren van het zakelijke transport en logistiek in Nederland, België en Luxemburg.

Als gevolg hiervan zullen enkele tientallen arbeidsplaatsen komen te vervallen. Daarnaast zullen nieuwe arbeidsplaatsen ontstaan door technologische innovaties, risico-analyses, nieuwe diensten en big data-toepassingen. Alles is erop gericht om de transportveiligheid van haar coöperatieve klanten nog verder te vergroten.

Dat doet TVM door de nieuwste technologische oplossingen en inzichten voor de zakelijke klanten te combineren, waarbij de persoonlijke benadering blijft bestaan. TVM blijft zo dé full service-transportverzekeraar voor de zakelijke markt over weg en waterTVM gaat extra focus aanbrengen op transport en logistiek en zal de komende jaren geleidelijk afscheid nemen van automotive, volmachtkantoren en particulieren.

De samenwerking op volmachtgebied met de truckfabrikanten blijft wel bestaan en er is gekozen om door te gaan met het verzekeren van pleziervaartuigen en oldtimers.

TVM zal daarom inzetten op nieuwe bedieningsconcepten, meer diensten en producten ontwikkelen op het gebied van de totale logistieke dienstverlening en de operatie verder stroomlijnen. Klanten van TVM zullen integrale (transport-) risico-analyses krijgen aangeboden. Hierbij wordt data ingezet om de risico’s voor haar klanten beter te voorspellen, te voorkomen en te beheersen.

Aanvullende diensten als continue educatie, voorlichting, juridische advisering en verzuimbegeleiding zijn daarbij van groeiend belang.

“De wereld van het vrachtvervoer en bijbehorende logistieke activiteiten is sterk in beweging. Er gebeurt en verandert veel: van totale digitalisering tot zelfrijdende vrachtwagens en van platooning tot drones. Verzekeraars van deze innovatieve branche kunnen daarin niet achterblijven. TVM wil als belangrijke partij in dat dynamische landschap van het zakelijke vrachtvervoer een vooroplopende en betekenisvolle rol als marktleider blijven vervullen. We zijn dat ook aan de leden van onze coöperatie verplicht", aldus Arjan Bos, bestuursvoorzitter van TVM.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,102
Diesel1,722

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions