Clicky


Nooteboom Trading vanaf nu officeel importeur van Schwarzmüller

Nooteboom Trading vanaf nu officeel importeur van Schwarzmüller
27-06-2017 16:59 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

ZEEWOLDE - Nooteboom Trading uit Zeewolde is vanaf heden officieel importeur voor de Oostenrijkse trailerfabrikant Schwarzmüller. Een mooie aanvulling op het eigen merk RINO®Trailers. Eigenaar/directeur Igmar Nooteboom is blij met deze uitbreiding.

De naam Schwarzmüller is sinds jaar en dag een begrip in de landen in Centraal- en Oost-Europa en is inmiddels in 20 landen vertegenwoordigd. De producent heeft 2.200 medewerkers in dienst en behoort tot de top 5 binnen Europa, met een productie van 8.800 eenheden. Zij zijn een allround trailerbouwer, van aluminium tanks tot aan kippertrailers en al meer dan 25 jaar pionier in lichtgewicht constructies.

Het leveringsprogramma bestaat uit een breed assortiment, waaronder schuifzeiltrailers in verschillende uitvoeringen (zoals bijvoorbeeld speciaal voor coilvervoer en/of geschikt voor een low deck trekker), schuifvloertrailers en kippertrailers. En iedere trailer is met diverse opties uit te rusten, zodat er voor ieder transport een oplossing is. Het inruilen van gebruikte trailers behoort vanzelfsprekend ook tot de mogelijkheden.

Het verkoopteam van Nooteboom Trading is uitgebreid met Bas Rosenboom, als verkoopadviseur speciaal voor Schwarzmüller is hij het aanspreekpunt. Bas heeft jarenlange ervaring binnen de transportbranche en zijn visie komt overeen met die van Igmar Nooteboom: niet alleen vanuit een verkopende, maar vanuit een adviserende rol ervoor zorgen dat de klant geleverd krijgt wat voor hem van toegevoegde waarde is.