Transport Online - Vos Logistics verkoopt Zozaya Cisternas aan Pañalon

Vos Logistics verkoopt Zozaya Cisternas aan Pañalon

Vos Logistics verkoopt Zozaya Cisternas aan Pañalon
26-06-2017 16:54 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie [FE]

OSS - Zozaya Cisternas S.L., een joint-venture gevestigd in Barcelona, is recentelijk verkocht door Vos Logistics met als doel de focus te kunnen vergroten op de kernactiviteiten binnen Europa: logistieke activiteiten binnen de droge bulk, value-added services en transport.

Zozaya Cisternas was een joint-venture tussen Vos Logistics (55%) en de familie Zozaya (45%). De activiteiten waren voornamelijk gericht op vloeibaar transport voor de Spaanse binnenlandse markt. Al in een eerder stadium werd besloten dat de Spaanse activiteiten binnen de vloeibare business geen deel meer uitmaakten van de strategische kernactiviteiten.

Marc van Alphen, Algemeen Directeur bij Vos Bulk Logistics: “Met onze activiteiten binnen het Europese droge-bulktransport, bulkspecialiteiten en logistiek in overwegend Benelux, Duitsland en Frankrijk liggen onze strategische markten en activiteiten elders. We vertrouwen erop dat Pañalon een sterke partij is die de groei van de solide activiteiten van Zozaya Cisternas kan ondersteunen.”

Pañalon voorziet verdere uitbreiding van de lokale distributie van vloeibare chemicaliën. Antonio Montero, CEO van Pañalon S.A.: “Wij zijn verheugd met de overname van Zozaya Cisternas, een reeds lang bestaand, goedlopend familiebedrijf met een uitstekende reputatie binnen zijn marktsegment. Deze overname geeft ons de mogelijkheid om ons binnenlandse netwerk te optimaliseren en om nog betere service aan onze klanten te verlenen.”

Juan Zozaya,: “Ons familiebedrijf is in goede handen. Omdat we betrokken blijven in de business kunnen we de continuïteit voor onze langdurige klantrelaties blijven waarborgen.”Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 6 juli t/m zondag 12 juli

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,683
Diesel1,325

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions