Grootste containerschip ter wereld bij ECT

Grootste containerschip ter wereld bij ECT
23-06-2017 17:23 | Haven Nieuws | auteur Redactie [FE]

ROTTERDAM - Hutchison Ports ECT Rotterdam (ECT) ontvangt vandaag de OOCL Hong Kong, dat met een capaciteit van 21.413 TEU het grootste containerschip ter wereld is.

De OOCL Hong Kong markeert de verdere schaalvergroting in de containervaart. ECT heeft hierop geanticipeerd door zowel te investeren in de efficiënte afhandeling van schepen van deze omvang, als in spoorvervoer en binnenvaart om de lading snel en duurzaam vanuit Rotterdam verder Europa in te vervoeren en vice versa. ECT en haar dochteronderneming European Gateway Services bedienen hiermee de gehele Europese logistieke keten, hetgeen een essentiële voorwaarde is om de grote hoeveelheden containers te kunnen afhandelen.

Leo Ruijs (CEO van ECT): "ECT is er trots op om dit schip van OOCL, een belangrijke klant van ons, te mogen ontvangen. Wij zijn uitstekend uitgerust om de grootste containerschepen 24/7 onder praktisch alle omstandigheden te kunnen behandelen zowel op de ECT Delta als op de ECT Euromax terminal. Gecombineerd met onze optimale ligging dichtbij de scheepvaartroutes zijn onze klanten verzekerd van een snelle turn-around tijd."Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,763
Diesel1,470

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden