Transport Online - Action en FIEGE openen nieuw distributiecentrum in Duitsland

Action en FIEGE openen nieuw distributiecentrum in Duitsland

Action en FIEGE openen nieuw distributiecentrum in Duitsland
22-06-2017 11:24 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

ZAANDAM - Discounter Action heeft FIEGE als partner gekozen voor alle logistiek activiteiten in het nieuwe DC in Biblis, Duitsland. Vrijdag 9 juni jongstleden opende Action, FIEGE en de Duitse vastgoedontwikkelaar Dietz AG de deuren van Action’s eerste distributie centre in Duitsland. Vanuit dit gloednieuwe DC zullen alle Action winkels in heel Duitsland, Oostenrijk en een deel van Frankrijk beleverd worden.

Sander van der Laan, CEO Action geeft aan: “Action is Europa’s snelst groeiende non-food discounter. Met de opening van ons nieuwe distributie centre in Duitsland en de samenwerking met onze partners FIEGE Logistik en Dietz AG hebben we wederom een mijlpaal in onze groeistrategie bereikt. Met de opening van in totaal 197 nieuwe winkels, verspreid over Nederland, Duitsland, Frankrijk, België, Luxemburg en Oostenrijk, hebben we vorige jaar een enorme groei gerealiseerd. In 2016 hebben we alleen al in Duitsland 60 nieuwe winkels geopend. Gelet op de grootte en bevolkingsdichtheid is Duitsland één van de belangrijkste landen waarop wij komende jaren onze groeistrategie zullen richten.”

Jan Fiege, Director Real Estate FIEGE: “De doelstellingen die Action heeft neergelegd zijn een grote uitdaging voor ons, maar één die we graag accepteren. Wij zijn trots op het feit dat Action FIEGE gekozen heeft om zijn supply chain activiteiten voor de Duitse en Oostenrijkse markt aan toe te vertrouwen.”

Gezien het feit dat de bouw voorspoedig is verlopen konden de eerste winkels al vanaf begin april uit het nieuwe DC geleverd worden. Michael Lorca Business Unit Manager Consumer Goods FIEGE: “Action is voor FIEGE een zeer belangrijke nieuwe klant in het FMCG segment. We zijn dan ook zeer trots dat Action vertrouwt op onze kwaliteit en efficiency en dat zij samen met FIEGE hun groeidoelstellingen willen realiseren.”Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,675
Diesel1,318

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions