Clicky

 
Transport Online - Sluiting Fort Oranje kost 5 miljoen euro

Sluiting Fort Oranje kost 5 miljoen euro

Sluiting Fort Oranje kost 5 miljoen euro
15-06-2017 09:40 | Binnenland | auteur ANP

ZUNDERT - De sluiting van de beruchte camping Fort Oranje in het Brabantse dorp Rijsbergen gaat naar schatting 5 miljoen euro kosten. De kosten worden verdeeld onder de gemeenten in de regio, de provincie en de rijksoverheid, bevestigde een woordvoerster van de gemeente Zundert donderdag berichtgeving van BN/De Stem.

De gemeente benadrukt dat het vooralsnog gaat om een schatting en dat het exacte bedrag afhankelijk is van veel factoren. Na de zomer verwacht de gemeente meer duidelijkheid te hebben. Ook over de exacte verdeling van de kosten, zijn nog geen beslissingen genomen.

Zundert wil de camping sluiten omdat de situatie er onhoudbaar is geworden: er is veel criminaliteit, veel van de ruim zeshonderd bewoners verkeren in een erbarmelijke situatie en de caravans zijn in slechte staat. De camping werd eerder dit jaar geportretteerd in een goedbekeken serie op SBS6.

Campingeigenaar Cees Engel verzet zich tegen de geplande sluiting en een rechtszaak is vermoedelijk onafwendbaar. Volgens de gemeente zijn er ook al bezwaren ontvangen van bewoners.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,942
Diesel1,571

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions