Impeco weer Preferred Logistics Partner NOC*NSF

Impeco weer Preferred Logistics Partner NOC*NSF
09-06-2017 09:37 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

DUIVEN - Het NOC*NSF kiest opnieuw voor Impeco. De logistieke expert gaat de grote hoeveelheid materialen versturen die de Nederlandse topsporters bij de komende Olympische Winterspelen in Zuid-Korea nodig hebben.

Behalve de Olympische sporters, de officials en andere betrokkenen reist straks ook hun uitgebreide uitrusting naar Pyeongchang in Zuid-Korea, de plaats waar de Winterspelen van 9 tot 25 februari 2018 plaatsvinden. Het NOC*NSF wees Impeco Sport & Event Logistics opnieuw aan als Preferrend Logistics Partner om de materialen naar Zuid-Korea te verschepen, bijna 9.000 km van Nederland verwijderd.

Impeco werkte al eerder nauw samen met het NOC*NSF. Zo verzorgde het bedrijf al de logistieke operatie voor de vorige editie van de Olympische Winterspelen in Sotsji en de Olympische Zomerspelen in Rio.

Paralympics

Impeco gaat overigens ook de logistiek doen voor de Paralympische Winterspelen in Zuid-Korea, in maart 2018. De hernieuwde keuze van het NOC*NSF hangt samen met het vergaande specialisme dat Impeco heeft ontwikkeld in de complexe logistiek rond internationale evenementen in de sportwereld en de entertainment business. De Olympiërs moeten zich ook in Zuid-Korea weer volledig kunnen concentreren op het leveren van topprestaties, zonder afgeleid te worden door de vraag of hun spullen wel op de juiste tijd en plaats beschikbaar zijn.

Van topvoetbal tot top-DJ’s

Ook al zijn de komende Olympische Winterspelen een prestige-evenement van internationale betekenis, Impeco ziet ook deze logistieke operatie als topsport waarbij alles om presteren draait. Deze manier van denken en aanpakken is al bij tal van grote internationale evenementen succesvol gebleken. Zo regelt Impeco bijvoorbeeld ook het vervoer van de benodigdheden voor de KNVB en het Nederlands Elftal, en voor top-DJ’s als Hardwell en Armin van Buuren. Een aansprekende klantenlijst, die zich gestaag uitbreidt.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,768
Diesel1,469

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden