Rotterdamse school stopt met iPad-onderwijs

Rotterdamse school stopt met iPad-onderwijs
08-06-2017 13:35 | Binnenland | auteur ANP

ROTTERDAM - De Rotterdamse basisschool De Vierambacht stopt met het iPadonderwijs van Onderwijs voor een Nieuwe Tijd (O4NT) van Maurice de Hond. De resultaten van het 'Steve Jobsonderwijs' vallen tegen, aldus de Algemene Onderwijsbond.

"Het bleek toch lastig dat een docent zijn groep niet de hele tijd zag”, zegt woordvoerder Dorieke Hammink van de stichting Boor waar de school onder valt op de site van de bond. Leerlingen moesten zich via de iPad inschrijven voor workshops en kwamen dan op niveau bij elkaar te zitten. De samenstelling van de groepen verschilde dus. Ook werden door logistieke problemen instructies gemist door leerlingen.

De tegenvallende toetsresultaten waren de directe aanleiding om te stoppen. De school gaat terug naar de klassikale manier van lesgeven.

Drie jaar geleden werd begonnen met de eerste Steve JobsScholen in ons land.Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,788
Diesel1,472

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden