Clicky


LINK kondigt fusie met Waberer's aan

LINK kondigt fusie met Waberer's aan
08-06-2017 13:21 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie [FE]

BUDAPEST/WIAZOWNA - De Poolse logistiek dienstverlener LINK Sp. o.o. heeft aangekondigd dat zij gaat fuseren met het Hongaarse Waberer's.

Volgens LINK kunnen beider bedrijven profieteren van de bundeling van de krachten door een betere en bredere toegang tot wagenpark, routes en de laatste ontwikkelingen in de logistieke technologie.

Volgens LINK zullen alle contractuele afspraken hetzelfde blijven en zal ook het merk LINK haar eigenheid behouden. Ook zullen de aanspreekpunten voor klanten niet veranderen.

"We kozen voor deze fusie omdat we geloven dat Waberer's op dit moment de beste partner met de juiste mensen en strategie is die zowel LINK als Waberer's naar een hoger niveau weet te plaatsen", aldus de directie van LINK.

LINK Sp. o.o. heeft bijna 30 jaar ervaring in de transportmarkt. LINK is gespecialiseerd in de expeditie en het wegvervoer in heel Europa met als belangrijkste bestemmingen het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, België, Nederland, Frankrijk, Tsjechië en Polen. LINK heeft een wagenpark van 427 vrachtwagens en 675 trailers en telt 945 werknemers, waarvan bijna 714 chauffeurs.

Waberer is een echt pan-Europese bedrijf .Het wagenpark telt 3 550 vrachtwagens en er werken zo'n 4.793 chauffeurs die gemiddeld in 2016 447 miljoen kilometer rijden.