Transport Online - Politie weet nog niet wie dode Bunschoten is

Politie weet nog niet wie dode Bunschoten is

Politie weet nog niet wie dode Bunschoten is
04-06-2017 18:33 | Binnenland | auteur ANp

BUNSCHOTEN - Het kan nog uren duren voordat de politie met zekerheid kan zeggen van wie het lichaam is dat zondagochtend werd gevonden in Bunschoten. Een voorbijganger zag het stoffelijk overschot liggen in een sloot bij industrieterrein De Kronkels.

Of het om een man, vrouw of kind gaat, is nog onbekend, meldde de politie zondagavond. "Rechercheurs van de Forensische Opsporing zijn bezig met uitgebreid onderzoek. Sporen moeten eerst worden veiliggesteld. Zorgvuldigheid is daarbij van groot belang om eventuele sporen niet te missen of onbedoeld te wissen.''

Sinds donderdagmiddag wordt gezocht naar het veertienjarige meisje Savannah uit Bunschoten. Haar fiets is in Hoogland teruggevonden.

Zaterdag werd een eveneens veertienjarig meisje uit Hoevelaken dood aangetroffen in een sloot in Achterveld, zo'n 20 kilometer verderop. "We houden rekening met verschillende scenario's en waar verbanden zijn, worden die onderzocht'', aldus de politie. Aanvankelijk ging de politie nadrukkelijk niet uit van een verband.

Bij de politie zijn dit weekend diverse berichten binnengekomen over twee mannen in een donkere auto die in de omgeving meisjes zouden hebben lastiggevallen. Wie daar informatie over heeft, wordt gevraagd contact met de politie op te nemen via het nummer 0900-8844.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,686
Diesel1,269

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions