Transport Online - Masturberende taxichauffeur belaagd

Masturberende taxichauffeur belaagd

Masturberende taxichauffeur belaagd
04-06-2017 00:53 | Binnenland | auteur ANP

SINT-MICHIELSGESTEL - Een taxichauffeur is zaterdag bij zijn huis in Sint-Michielsgestel belaagd nadat een filmpje was geplaatst op Facebook, waarin te zien is dat hij masturbeert in de buurt van een kinderspeelplaats in Den Bosch. Degene die hem filmt spreekt hem daarop aan, waarna een discussie ontstaat.

In een reactie op het filmpje werd het adres van de man genoemd. Dat leidde er zaterdagavond toe dat twee mannen een steen door zijn ruit gooiden en klappen uitdeelden aan de taxichauffeur en zijn moeder. Ze raakten niet gewond. Wel is de chauffeur meegenomen naar het bureau. Onderzocht wordt of hij zich schuldig heeft gemaakt aan strafbare feiten.

Voor zijn eigen veiligheid worden de man en zijn ouders voorlopig elders ondergebracht. Het taxibedrijf heeft hem op non-actief gezet.

De politie hoopt te achterhalen wie de mannen zijn die de steen hebben gegooid en de klappen hebben uitgedeeld. Ze vraagt mensen goed na te denken voor ze iets delen op sociale media en benadrukt dat het verspreiden van adresgegevens strafbaar is.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,743
Diesel1,407

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions