Transport Online - John de Mol zit nog steeds achter TMG aan

 


John de Mol zit nog steeds achter TMG aan

John de Mol zit nog steeds achter TMG aan
01-06-2017 16:39 | Financieel | auteur ANP

AMSTERDAM - John de Mol is nog altijd voornemens om Telegraaf Media Groep (TMG) in te lijven. Op de aandeelhoudersvergadering van TMG donderdag verklaarde zijn advocaat dat het biedingsbericht van De Mols bedrijf Talpa momenteel ter goedkeuring ligt bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

Het is al een tijdje stil rond De Mol, maar volgens de Talpa-raadsman zijn de intenties van de mediamagnaat rond TMG ,,ongewijzigd''. De advocaat nam overigens slechts kort het woord op de aandeelhoudersvergadering, na vragen van beleggersclub VEB.

Om TMG is al een aantal maanden een overnamestrijd aan de gang. Het moederbedrijf van De Telegraaf en de puzzelboekjes van Keesing heeft daarbij al ingestemd met een ander overnamebod, dat van het Vlaamse krantenbedrijf Mediahuis en zijn huidige grootaandeelhouder de familie Van Puijenbroek.

De kans dat De Mol TMG nog in handen krijgt, lijkt vrij gering. Zijn bod van 6,50 euro per aandeel is wel iets hoger dan de 6,00 euro die Mediahuis en de Van Puijenbroeks neertellen, maar die laatste twee beschikken samen al over een meerderheid van de aandelen.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,589
Diesel1,339

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden