Transport Online - Motorrijder komt om door ongeval met vrachtwagen op N34

Motorrijder komt om door ongeval met vrachtwagen op N34

Motorrijder komt om door ongeval met vrachtwagen op N34
31-05-2017 19:11 | Ongevallen | auteur Redactie [FE]

ODOORN - Bij een aanrijding op de N34 ter hoogte van Odoorn is woensdagmiddag een 39-jarige motorrijder uit Emmen om het leven gekomen, meldt de politie.

Rond half zes vond er een aanrijding plaats tussen een vrachtwagen en een motor. Hulpdiensten kwamen direct ter plaatse, maar hulp mocht helaas niet meer baten. De motorrijder bleek toen al te zijn overleden. De 41-jarige vrachtwagenchauffeur afkomstig uit Markelo raakte niet gewond bij de aanrijding. Van hem is een verklaring opgenomen. 

De N34 tussen Emmen-Noord en Borger was door dit ongeval geruime tijd gestremd. De verkeersongevallen analyse specialisten van de politie hebben een onderzoek ingesteld om de toedracht van deze aanrijding. 

In de file die was ontstaan gebeurde er nog een ongeval. Bij deze aanrijding waren een 28-jarige inwoner van Nieuw-Dordrecht en een 22-jarige inwoonster uit Groningen betrokken. Beide betrokkenen raakten hierbij niet gewond. Beide auto's raakten zodanig beschadigd dat ze afgespeeld moesten worden.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 29 juni t/m zondag 5 juli

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,679
Diesel1,317

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions