Transport Online - Open dag Boonstra Transport in teken van duurzaamheid [+foto's]

Open dag Boonstra Transport in teken van duurzaamheid

Open dag Boonstra Transport in teken van duurzaamheid [+foto's]
27-05-2017 17:13 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

HAULERWIJK - Vandaag, zaterdag 27 mei organiseerde Boonstra Transport voor het eerst sinds 1992 weer een open dag. Op deze dag nam Boonstra de bezoeker mee in de wereld van duurzaamheid waarin zij, volgens eigen zeggen, koploper zijn. Hoe? Onder andere door de unieke 44-tons elektrische vrachtwagen, een compleet nieuw product in de transportbranche.

Het programma begon zaterdag om 12:00 uur met een woord van de burgemeester van Ooststellingwerf, Harry Oosterman, waar Haulerwijk onder valt, van TLN-voorzitter Arthur van Dijk en tot slot Carlo Weijers van TomTom met een lezing over de vrachtwagens van de toekomst.

Om 13:00 uur was het tijd voor een versnapering met daarna een exclusieve rondleiding door het bedrijf waar de uiteenlopende facetten van het bedrijf werden getoond.

Reeds in de jaren twintig van de vorige eeuw kochten de grootouders van het huidige management hun eerste vrachtwagen. Inmiddels is de onderneming uitgegroeid tot een goed georganiseerde, strak geplande logistieke organisatie in het wegtransport met ruim 100 trekkende eenheden en meer dan 150 werknemers.

Naast efficiënte planning en snelle computers klopt er nog steeds een betrokken transporteurhart. De derde generatie runt momenteel het transportbedrijf. Vandaag de dag ondersteund met voertuigen voorzien van de modernste technieken, communicatiemiddelen en goed opgeleide medewerkers.

Boonstra Transport beschikt over een 3,5 hectare groot bedrijfsterrein met ruim 7500 vierkante meter op- en overslag loodsen met tussen de 3.000 en 3.500 pallet plaatsen. Naast de dagelijkse verwerking van routes, worden er warehouse activiteiten ontplooid.


Meer foto's

Klik op de thumbs voor een vergroting!

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 3 mei t/m zondag 9 mei

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,895
Diesel1,525

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen