Clicky


Recordpoging 'The Largest Parade of Trucks 2017' gaat door

Recordpoging 'The Largest Parade of Trucks 2017' gaat door
19-05-2017 10:16 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

DIRKSLAND - Bijna een jaar na de datum dat de organisatie oorspronkelijk de recordpoging 'The Largest Parade of Trucks' wilde organiseren, maar door onvoldoende capaciteit van de hulpdiensten dat helaas moest afblazen, is er nu een nieuwe datum voor de recordpoging bekendgemaakt.

Na vele maanden van voorbereiding en een zeer uitgebreide vergunningsaanvraag heeft de organisatie donderdag vanuit de gemeente Amersfoort de vergunning ontvangen om op zaterdag 9 september 2017 onze recordpoging te mogen organiseren.

Dit betekent dat de organisatie nog 114 dagen heeft om alles op een goede wijze te organiseren, afspraken die vorig jaar gemaakt waren weer opnieuw na te bellen en deelnemers te vinden om deel te nemen aan de recordpoging.

Aangezien vrachtwagencombinaties toch erg veel ruimte in beslag nemen, en de druk op het wegennet niet te groot mag worden is er dit jaar besloten dat iedereen met de losse trekker of bakwagen deel kan nemen. Dit betekent dat ook merkenclubs zich in kunnen schrijven, maar ook bijvoorbeeld oldtimerclubs worden uitgenodigd deel te nemen.

Om aandacht en erkenning te vragen voor kinderen en jongeren tot en met 21 jaar met een onbekende, vaak minder zichtbare ziekte, heeft de stichting Femke foundation bij de organisatie van het Guinness Book of Records dit bijzonder initiatief aangemeld.

Wil je zelf ook deelnemen aan de recordpoging? Kijk dan even op deze website!