Transport Online - Uber lanceert Uber Freight voor Amerikaanse vrachtwagenchauffeurs [+video]

Uber lanceert Uber Freight voor Amerikaanse vrachtwagenchauffeurs

Uber lanceert Uber Freight voor Amerikaanse vrachtwagenchauffeurs [+video]
18-05-2017 19:13 | Buitenland | auteur Redactie [FE]

SAN FRANSISCO - Uber heeft donderdag Uber Freight gelanceerd. Uber Freight is een gratis app die transportbedrijven, zelfstandige chauffeurs en lading bijelkaar brengt.

Volgens Uber zijn de Amerikaanse vrachtwagenchauffeurs het hart van de Amerikaanse economie. Ze nemen een groot risico om elke dag alle producten naar de winkels te brengen. Maar ook in Amerika is het voeren van een transportbedrijf niet gemakkelijk.

Ook in Amerika is het boeken van vracht een tijdrovend iets. Eenmaal de vracht geboekt is het vaak maar afwachten wanneer je daarvoor betaald wordt.

Uber freight is een gratis app. Gebruikers kunnen middels de app lading zoeken en door één tik op het scherm de lading boeken. Binnen een paar seconden stuurt Uber een tariefbevestiging. Daarnaast garandeert Uber Freight een betaling binnen zeven dagen. Daarnaast worden ook onvoorziene wachttijden betaald.

Vooralsnog is de Uber Freight app alleen beschikbaar in Amerika. Het is niet bekend of Uber deze service ook gaat lanceren in andere landen.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 6 juli t/m zondag 12 juli

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,681
Diesel1,321

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions