Clicky

 
Transport Online - Vrachtwagenchauffeur blokkeert A58 om slachtoffers ongeval te beschermen [+foto]

Vrachtwagenchauffeur blokkeert A58 om slachtoffers ongeval te beschermen

Vrachtwagenchauffeur blokkeert A58 om slachtoffers ongeval te beschermen [+foto]
16-05-2017 19:02 | Weer en Verkeer | auteur ANP

BREDA - Dinsdagmiddag is op de A58 in de richting van Tilburg bij Ulvenhout een eenzijdig ongeluk gebeurd. Twee inzittenden raakten gewond.

Het ongeluk gebeurde rond 14.45 uur toen een personenauto tegen de vangrail aan klapte. Een 29-jarige vrouw uit Tilburg en haar baby raakten gewond. Het meisje van bijna 10 maanden oud werd uit de auto geslingerd en kwam op het wegdek terecht, meldt de politie. De auto werd bestuurd door een 18-jarige man uit Tilburg.

Een vrachtwagenchauffeur bedacht zich geen moment en blokkeerde met zijn voertuig de rijstroken om het achteropkomende verkeer te blokkeren en de slachtoffers te beschermen. Enkele omstanders verleenden de eerste zorg aan de slachtoffers. Ook landde een traumahelikopter om medische zorg te verlenen. De slachtoffers werden met een ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

Het verkeer richting Tilburg werd omgeleid. Hierdoor ontstond op diverse snelwegen veel verkeershinder. Rond 18:45 uur kon de weg weer worden vrijgegeven.

De politie stelde een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval. Zo werd van de bestuurder een verklaring opgenomen. Ook werden getuigen gehoord en werd een forensisch sporenonderzoek ingesteld.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,983
Diesel1,614

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions