Clicky

 
Transport Online - Veel animo Feyenoord-Heracles op schermen

Veel animo Feyenoord-Heracles op schermen

Veel animo Feyenoord-Heracles op schermen
14-05-2017 12:26 | Sport | auteur ANP

ROTTERDAM - De kaartjes voor evenemententerreinen in het centrum van Rotterdam waar zondag de voetbalwedstrijd Feyenoord-Heracles kan worden bekeken, zijn allemaal verkocht. Een woordvoerder van de gemeente zei zondagochtend dat voetballiefhebbers de wedstrijd ook in buurtcafés kunnen zien.

Feyenoordfans kunnen de wedstrijd ook volgen op een groot scherm in Ahoy. Daarvoor zijn nog wel kaarten beschikbaar, aldus de organisatie.

De eerste honderden aanhangers van Feyenoord zijn inmiddels gearriveerd op het Stadionplein voor De Kuip. Bij de standjes op het plein worden sjaals verkocht met opschriften als Feyenoord Landskampioen Eredivisie Seizoen 2016-2017 en Feyenoord blijft bovenaan.

Op meerdere plekken in het centrum van de stad is het aan het eind van de ochtend al een drukte van belang. Het Stadhuisplein staat vol en er wordt flink gezongen. Ook het Binnenrotteplein loopt goed vol. Op beide locaties kunnen de fans de wedstrijd op schermen bekijken.

De politie is massaal op de been en ook de ME is aanwezig. De politie kan waterkanonnen inzetten als de situatie uit de hand mocht open.

De gemeente heeft in samenwerking met de politie en het Openbaar Ministerie (OM) extra maatregelen genomen om alles rond de wedstrijd, die Feyenoord het kampioenschap kan opleveren, goed te laten verlopen. Zo geldt zondag een beperkt alcoholverbod. Alcoholverkoop in de horeca is wel toegestaan. De alcohol mag alleen in de horecagelegenheden worden gedronken, niet op straat. Winkels in het centrum van de stad mogen geen alcohol verkopen.

Als Feyenoord kampioen wordt, dan geldt het verbod maandag ook nog. Wanneer de Rotterdammers winnen, wordt het team maandag gehuldigd op de Coolsingel.

Foto's

  • J.Roeland
    KLG EUROPE

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,176
Diesel2,059

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats