Transport Online - Tankwagen met stookolie gekanteld op N293 [+foto]

Tankwagen met stookolie gekanteld op N293

Tankwagen met stookolie gekanteld op N293 [+foto]
13-05-2017 09:54 | Ongevallen | auteur Redactie [FE]

ROERMOND - Naar aanleiding van een eenzijdig ongeval met een tankwagen geladen met stookolie, is de N293 (Oostangent Zuid) vermoedelijk nog de hele morgen afgesloten in verband met hulpverlening en werkzaamheden.

Rond 07.30 uur kreeg de politie melding van een eenzijdig aanrijding op de N293. Een Duitse vrachtwagen geladen met twintig duizend liter stookolie kantelde door nog onbekende oorzaak. De bestuurder liep alleen een hoofdwond op. Het slachtoffer is opgevangen door de hulpdiensten.

Overpompen

Er is een nog onbekende hoeveelheid vloeistof weggelekt. De brandweer laat weten dat de situatie nu stabiel is. De lading zal onder begeleiding van de brandweer in een lege tankwagen worden overgepompt. De verwachting is dat het overpompen van de lading naar een lege tankauto nog een groot deel van de ochtend in beslag gaat nemen.

Verkeersstremming

Er zijn verkeersafzettingen aan beide zijden van de N293, tussen industrieterrein Roerstreek en Melick, opgesteld door de hulpdiensten. Advies aan weggebruikers is om alternatieve routes te gebruiken en de aanwijzingen van verkeersbegeleiders ter plaatse op te volgen.

Foto's

  • J.Roeland
    SCHENK
  • J.Roeland
    P. VISSERS
  • J.Roeland
    VAN DER MIERDEN

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,822
Diesel1,499

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions