Clicky


Eerste Kögel trailer voor Prins Transport Hasselt B.V.

Eerste Kögel trailer voor Prins Transport Hasselt B.V.
12-05-2017 17:15 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

HASSELT - Kögel Trailers Benelux leverde afgelopen week een nieuwe schuifzeiltrailer aan Prins Transport Hasselt B.V. De keuze voor Kögel werd gemaakt op basis van stabilteit en kwaliteit van het produkt en uiteraard de daarbij behorende juiste prijsverhouding.

Kögel Trailers heeft sinds jaren telkens meer de focus gelegd op continue kwaliteits verbeteringen, en blijft hier de komende jaren op innoveren zodat deze gewaarborgd blijft en zich telkens blijft verbeteren, want kwaliteit is voor Kögel (onderdeel van de Humbaur groep) een magisch woord.

Een uitblinkend proces van Kögel Trailer is de conservering door middel van Nano Ceramic KTL coating van chassis en alle andere staal delen, hiermee loopt Kögel Trailers ver voorop en is roestvorming not done.

Oplegger werd geleverd met standaard versterkt chassis, Alcoa Dura Bright velgen, 2 x 7 en 15-polige stekker aansluitingen.

Tijdens aflevering van eerste Kögel was Prins Transport Hasselt overtuigd, en gaf meteen de opdracht voor een tweede oplegger, deze wordt uitgevoerd met laadklep.

De oplegger werd door Dirk Boer van Kögel Trailers Benelux afgeleverd aan Jack Prins van Prins Transport Hasselt B.V.

Prins Transport Hasselt B.V. is al meer dan 15 jaar dienstverlener in de transportsector. De hoofdactiviteit van de onderneming is het transport van zeecontainers met daarnaast huif- en tautliner transporten. Prins Transport Hasselt B.V. regelt transport door heel Europa, met een sterke focus op volgende landen, Nederland, Duitsland, Polen, België, Frankrijk en Italië.