Transport Online - Adriaan Vis, voormalig COO A-Ware Food Group, aan de slag als CEO van de Beelen Groep

Adriaan Vis, voormalig COO A-Ware Food Group, aan de slag als CEO van de Beelen Groep

Adriaan Vis, voormalig COO A-Ware Food Group, aan de slag als CEO van de Beelen Groep
10-05-2017 16:31 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

HOUTEN - Adriaan Vis (1969) treedt met ingang van 1 juni 2017 toe tot de directie van de Beelen Groep. Als CEO wordt hij eindverantwoordelijk voor de algehele activiteiten van de Beelen Groep en mede verantwoordelijk voor de strategie van dit bedrijf. 

De Beelen Groep is marktleider op het gebied van demonteren en slopen van gebouwen en snelst groeiende recycler van Nederland. Beelen heeft de ambitie om de meest duurzame recyclelaar, sloper, asbestverwijderaar en bouwstoffenleverancier van Europa te zijn.

 “Hij heeft veel ervaring met verschillende stakeholders en complexe processen binnen groeiende (familie)bedrijven”, aldus Wim Beelen, oprichter en aandeelhouder van De Beelen Groep."

"Vooral vanwege zijn bewezen ondernemerschap, hands on mentaliteit en leiderschapskwaliteiten past hij prima bij de ondernemende en servicegerichte bedrijfscultuur van ons bedrijf waar maatwerk voor onze klanten voorop staat."

"Met de komst van Adriaan Vis kunnen we nieuwe stappen zetten en treedt ik terug in mijn rol als CEO. In mijn nieuwe toezichthoudende rol zal ik mij volledig focussen op strategisch commerciële klantcontacten”.

Adriaan Vis geeft aan dat hij ernaar uitkijkt om aan de slag te gaan. “Ik zie het als een enorme uitdaging om mijn ervaring in te zetten om samen met het team verder te bouwen aan de continuïteit en gezonde groei van dit mooie (familie)bedrijf. Er staat een sterke onderneming met een uitstekende positie in de markt. De onderneming heeft veel groeipotentieel, ook internationaal", aldus Adriaan Vis.

Adriaan Vis was van april 2008 tot eind april 2017 COO van A-ware Food Group en Directeur bij AB Transport Group.

Adriaan Vis: “Na negen fantastische jaren is de tijd gekomen om een nieuwe stap te zetten in mijn (werkzame) leven. Ik kijk met veel plezier én waardering terug op de ontwikkeling die we als organisatie met elkaar hebben doorgemaakt. Ik wens A-ware en AB veel succes voor de toekomst”.

CEO A-Ware Food Group Jan Anker kijkt terug: “Adriaan heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van Royal A-ware. Hij heeft onder meer A-ware Services opgezet en de afgelopen jaren de transportbedrijven A-ware Logistics, Butter Group en AB Transport Group succesvol geïntegreerd. We zijn Adriaan veel dank verschuldigd voor zijn inzet voor Royal A-ware. Namens directie en Raad van Commissarissen bedank ik Adriaan voor zijn inzet in de afgelopen jaren en wens hem en zijn gezin het allerbeste voor de toekomst."

Beelen is een Nederlands bedrijf, succesvol op het gebied van recycling, afvalinzameling, afvalcontainers, asbestverwijdering en sloopwerken met een omzet van 130 miljoen euro en circa 500 medewerkers. Het bedrijf heeft verschillende locaties verspreid over Nederland om de klanten optimaal te bedienen.

Als het gaat om CO2-uitstoot, is Beelen toonaangevend binnen de keten met een unieke notering op het hoogste niveau 5 van de CO2-prestatieladder. Met een recyclingpercentage dat hoger ligt dan 99 procent, loopt het bedrijf voorop als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo).

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,919
Diesel1,562

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen