Clicky

 Acht Pacton containerchassis voor Gebr. van der Windt

Acht Pacton containerchassis voor Gebr. van der Windt
08-05-2017 17:21 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

MAASDIJK - Gebr. van der Windt uit Maasdijk heeft bij Pacton Trailers te Ommen zeven vaste containerchassis en één uitschuifbare besteld. Sven van der Windt reageert: "We rijden uitsluitend met containeropleggers. Vrijwel altijd gaat het om 40-voets containers. Voor die ene keer dat het om een 20-voeter gaat, hebben we een uitschuifbare trailer aangeschaft."

Het wagenpark van Gebr. van der Windt, niet te verwarren met het transportbedrijf onder dezelfde familienaam - een neef - gevestigd in dezelfde straat, is zeer modern. De twaalf Scania-trekkers van het bedrijf zijn niet ouder dan drie jaar. Van der Windt: "We vervoeren containers met fruit vanuit Rotterdam naar het Westland, of verder. We komen veel op de Maasvlakte, waar Euro 6 voertuigen verplicht zijn. Na de trucks zijn we nu de trailers aan het vervangen. Een deel betreft ook uitbreiding."

Eenheid en functionaliteit

De nieuwe opleggers voor Gebr. van der Windt betreffen zeven stuks Pacton drieassige opleggerchassis van het type TXC.342.G422. Daarnaast levert Pacton een aan de achterzijde uitschuifbaar containerchassis, met onderhoudsarme, mechanische uitschuifconstructie. Dit drieassige opleggerchassis is van het type TXC.342.GU en heeft ingeschoven een lengte van 10.911 mm. Uitgeschoven is de lengte 13.897 mm.

Gebr. van der Windt beschikt nu over veertien containerchassis, waarvan twaalf van Pacton. "Eenheid in trekkend en getrokken materieel is een voordeel in de dagelijkse praktijk én voor onderhoud en reparatie. Al het onderhoud verzorgen we zelf. Het houdt ons flexibel en de kosten laag. Ik houd van eenvoud en functionaliteit. Daarop zijn ook onze opleggers gebaseerd. Pacton levert gewoon een degelijk product; reden voor ons bedrijf om al een kwart eeuw klant te zijn", aldus Van der Windt.

Vader Nico van der Windt (59) startte het bedrijf in 1985, samen met tweelingbroer Aad. Tegenwoordig runt Nico, nog dagelijks actief in het transport, het bedrijf samen met zijn zoons Sven en Niels. Sven draait mee in de vervoerspraktijk. Niels verzorgt onder meer de planning. Met veertien medewerkers wordt een uitgebreide klantenkring bediend in de AGF-wereld, veelal fruithandelaren en verpakkers in het Westland.

Eenvoud hanteert Gebr. Van der Windt ook in de bedrijfsvoering. Een website is bijvoorbeeld nooit nodig geweest. Van der Windt: "Een vlekkeloze dienstverlening is de beste reclame."

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,156
Diesel1,981

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats