Transport Online - Hudson's Bay Company opent distributiecentrum in Nederland

Hudson's Bay Company opent distributiecentrum in Nederland

Hudson's Bay Company opent distributiecentrum in Nederland
08-05-2017 11:12 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

MIJDRECHT - Hudson’s Bay Company kondigt vandaag aan een huurovereenkomst te hebben getekend met HB Capital voor een distributiecentrum in Nederland. Strategisch gevestigd in Mijdrecht tussen de vier grootste steden in Nederland (Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht), zal Hudson’s Bay voor alle logistieke activiteiten in Nederland van dit distributiecentrum gebruikmaken.

Het logistieke centrum is circa 55.000 m2, inclusief kantoorruimte, magazijnen en bijbehorende parkeerplaatsen.

In aanloop naar het openen van de eerste tien Hudson’s Bay warenhuizen in Nederland in het derde kwartaal van dit jaar, zal het distributiecentrum naar verwachting vanaf mei de eerste bevoorrading ontvangen voor zowel de winkels als de online bestellingen.

Hudson’s Bay Company is een van de snelst groeiende warenhuisketens in de wereld. Het succes is gebaseerd op een formule die een combinatie biedt van sturen op de prestaties van kwalitatief hoogwaardige vestigingen, een all-channel aanbod van fysiek en online, het realiseren van de waarde van vastgoedbezit en groei door acquisities.

HBC, opgericht in 1670, is de oudste onderneming in Noord-Amerika. De portfolio van HBC omvat tien formules, van luxueuze warenhuizen tot betere warenhuizen en discountformules, met in totaal wereldwijd meer dan 480 vestigingen en 66.000 medewerkers.

HB Capital is de investeringsmaatschappij van de familie Blokker die zich richt op directe en indirecte investeringen in ondernemingen en in vastgoed. De vastgoedinvesteringen van HB Capital hebben een internationale focus waarbij er in Europa (waaronder Nederland, België en Duitsland) direct geïnvesteerd wordt en indirect in Noord-Amerika. De portefeuille omvat vooral winkelvastgoed en distributiecentra.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,677
Diesel1,307

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions